BNP Paribas Real Estate adviseert bij verkoop kantoor De Bordewijk in Den Haag

Amsterdam, 7 maart 2024 – BNP Paribas Real Estate Nederland heeft een fonds gelieerd aan de wereldwijde asset manager Marathon Asset Management L.P. (Marathon) geadviseerd bij de verkoop van het kantoorgebouw ‘De Bordewijk’ in Den Haag. De koper is Ethereal Investment B.V., een privaat beleggingsfonds uit Amsterdam.

De Bordewijk is gelegen aan de Bordewijklaan 3-9 en heeft een oppervlakte van ca. 3.200 m2 v.v.o. verdeeld over vijf verdiepingen en 39 parkeerplekken. Het gebouw is goed bereikbaar door de nabijheid van het treinstation Mariahoeve en de snelwegen A4, A10 en A12. Het kantoor is volledig en langjarig verhuurd aan gezondheidszorggerelateerde huurders. Voor de verkoop was BNP Paribas Real Estate Nederland namens Marathon al asset manager van het gebouw.

Michiel Santing, Head of Capital Markets Netherlands bij BNP Paribas Real Estate zegt: “BNP Paribas Real Estate werkt al jarenlang samen met Marathon. We helpen ze niet alleen op het gebied van Capital Markets maar ook met advies via onze Consultancy-afdeling. Vanuit deze rollen hebben wij Marathon mogen assisteren bij het asset management en de verkoop van De Bordewijk.” Loyens & Loeff heeft Marathon juridisch geadviseerd.

Fotografie Top-Shot©

Floris Keunen
Consultant Capital Markets
Download the file
Check this box if you want us to contact you about services we think may be of interest to you.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA