Our latest news

Koen Voskuyl
Business

BNP Paribas Real Estate Nederland benoemt Koen Voskuyl tot directeur Property Management

Amsterdam, 1 februari 2024 - BNP Paribas Real Estate, Europees marktleider op het gebied van vastgoedadvisering, heeft Koen Voskuyl per 1 februari benoemd tot directeur Property Management voor de Nederlandse markt. In deze rol zal hij leidinggeven aan het lokale Property Management-team van BNP Paribas Real Estate. Koen neemt het stokje over van Michiel Campagne, die zich zal gaan richten op het account-, relatie- en huurdersmanagement.

Read more
Barli Light Industial Uden
Business

BNP Paribas Real Estate adviseert Edmond de Rothschild REIM bij aankoop

BNP Paribas Real Estate Nederland heeft Edmond de Rothschild REIM geadviseerd bij de aankoop van een moderne bedrijfsruimte in Uden. Het object ligt op het bedrijventerrein Goorkens-Hoogveld in Uden.

Het perceel van circa 28.600 m2 omvat twee gebouwen met een oppervlakte van 16.200 m² v.v.o. Het object voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden en is Paris Proof. Edmond de Rothshild REIM is van plan om de ruimte op korte termijn verder te verduurzamen naar Net-Zero, door de daken te voorzien van zonnepanelen.

Read more
The CubeHouse
Business

Start bouw nieuwe hoofdkantoor BNP Paribas Nederland

Deze week start de bouw van het kantoor The CubeHouse aan de Amsterdamse Zuidas. Met een oppervlakte van 16.360 m2 wordt The CubeHouse het eerste hybride houten kantoorgebouw van het zakendistrict, dat verrijst op het laatste onontwikkelde terrein binnen het Mahler4-gebied. Het gebouw wordt naar verwachting eind 2025 opgeleverd.

Read more

Filters