BNP Paribas Real Estate adviseert Edmond de Rothschild REIM bij aankoop

Light Industrial Uden


Amsterdam, 30 januari 2024 – BNP Paribas Real Estate Nederland heeft Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management (Edmond de Rothschild REIM) geadviseerd bij de aankoop van een moderne bedrijfsruimte in Uden. Het object ligt op het bedrijventerrein Goorkens-Hoogveld in Uden, een logistieke hotspot langs de A50.

Het perceel van circa 28.600 m² omvat twee gebouwen met een oppervlakte van 16.200 m² v.v.o. Het object is verhuurd aan modulair-woningbouwer Barli en
 voldoet aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden en is Paris Proof. Edmond de Rothshild REIM is van plan om de ruimte op korte termijn verder te verduurzamen naar Net-Zero, door de daken te voorzien van zonnepanelen.

Michiel Santing, Head of Capital Markets Netherlands bij BNP Paribas Real Estate zegt: “We zijn trots dat we deze off-market acquisitie van deze duurzame en state-of-the-art bedrijfshal hebben mogen begeleiden. Afgelopen jaar hebben wij een sterke vraag naar bedrijfsruimte gezien, waarbij een focus lag op sterke locaties waarbij nog een verduurzamingslag gemaakt kan worden. Dit in combinatie met een langdurig huurder als Barli maakt dat deze aankoop aansluit bij de strategie van vastgoedbeleggers zoals Edmond de Rothschild.”

Namens BNP Paribas Real Estate Nederland willen wij alle partijen bedanken voor de samenwerking en feliciteren wij Edmond de Rothshild REIM met de aankoop.

Michiel Santing
Director Capital Markets
Jet Happel
Head of Marketing and Communication
Download the file
Check this box if you want us to contact you about services we think may be of interest to you.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA