Amsterdam, 1 februari 2024 - BNP Paribas Real Estate, Europees marktleider op het gebied van vastgoedadvisering, heeft Koen Voskuyl per 1 februari benoemd tot directeur Property Management voor de Nederlandse markt. In deze rol zal hij leidinggeven aan het lokale Property Management-team van BNP Paribas Real Estate. Koen neemt het stokje over van Michiel Campagne, die zich zal gaan richten op het account-, relatie- en huurdersmanagement.

Koen heeft ruim vijftien jaar ervaring in de vastgoedsector. Voor zijn overstap naar BNP Paribas was hij eigenaar en partner bij Square Asset Management, een onafhankelijk asset manager gevestigd in Utrecht. Daarvoor werkte Koen meerdere jaren als directeur Asset Management en Property Manager bij Intercity Real Estate Management, en daarvoor als Account Manager bij Ymere.

Rick Niemeijer, CEO BNP Paribas Real Estate Nederland: “We zijn zeer verheugd met de komst van Koen Voskuyl als nieuwe Directeur Property Management bij BNP Paribas Real Estate Nederland. Met zijn jarenlange ervaring in de vastgoedsector en zijn sterke leiderschapskwaliteiten is Koen de juiste persoon om het serviceniveau van ons team in Nederland verder te verhogen. De aanstelling is in lijn met de ingezette koers om onze positie als vastgoedadviseur in Nederland uit te breiden. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en een voorzetting van de bedrijfsactiviteiten onder zijn leiding. Ook wil ik Michiel hartelijk bedanken voor zijn jaren van toewijding aan de groei en ontwikkeling van ons Property Management-team in Nederland. Zijn kennis en ervaring kunnen we blijven inzetten.”  

Jet Happel
Head of Marketing and Communication
Download the file
Check this box if you want us to contact you about services we think may be of interest to you.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA