BNP Paribas Real Estate sluit huurovereenkomst voor topverdieping Zuidtoren

Amsterdam, 11 maart 2024 – BNP Paribas Real Estate heeft in haar hoedanigheid als asset manager een huurovereenkomst gesloten voor circa 900 m² kantoorruimte op de topverdieping van de iconische Zuidtoren (www.zuidtoren.com) in Hoofddorp. BNP Paribas Real Estate is Asset Manager van de Zuidtoren en sloot de overeenkomst voor een fonds gelieerd aan de in New York gevestigde wereldwijde asset manager Marathon Asset Management L.P.

De bovenste verdieping is door de extra hoogte één van spectaculairste kantoorruimtes in Hoofddorp, met fantastisch uitzicht rondom en toegang tot aantrekkelijke voorzieningen in het gebouw. Ook het duurzame karakter (Breeam Excellent en A+++ label) en uitstekende bereikbaarheid door de locatie boven het station waren redenen voor de huurder om voor deze locatie te kiezen.

De Zuidtoren is een van de meest iconische multi-tenant kantoorgebouwen in Hoofddorp. Het gebouw is recentelijk grondig gerenoveerd. Meer informatie is te vinden op www.zuidtoren.com.

BNP Paribas Real Estate is Asset Manager van de Zuidtoren. Cushman & Wakefield trad namens BNP Paribas Real Estate en de verhuurder als commercieel adviseur op bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Savills en CBRE completeren het leasing team

© Mark Hadden Photography

Jelle de Boer
Associate Director Asset Management
Download the file
Check this box if you want us to contact you about services we think may be of interest to you.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA